Athleisure blog

Kvalitet tar tid

Blogg om träning
Publicerad 02 November, 2016

Den 3:de November är en historisk dag för WENDT Clothing. Samtidigt som vi öppnar vår webshop har vi även en stor releasefest för vår första kollektion. Festen kommer att äga rum i Uppsala där även WENDT Clothing grundades. 300 personer kommer rocka loss på Orangeriet i Linnéträdgården. På festen kommer gästerna kunna ta del av kollektionen live och även ha möjlighet att köpa kläderna.

Adressen till Linnéträdgården är: Svartbäcksgatan 27, 753 32 Uppsala (ingång från Linnégatan).

Resan för WENDT Clothing började redan för 5 år sedan då samboparet Rikard Wendt och Diana Thorsen jobbade på en friskvårdskedja. De tyckte att de saknades en stil för just de personer som jobbar inom friskvård. Antingen använde man samma kläder att jobba i som under träningen eller så jobbade man i finkläder som inte kändes bekväma i just träningsamanhang. Varför inte utveckla sin eg...

MED STADEN SOM GYM

Träningskläder dam
Publicerad 31 Oktober, 2016

Känns formen tung när höstens mörker är här? Du är långt ifrån ensam. Att trängas och göra statiska övningar i svettosande gymlokaler är numera något som många aktivt väljer bort. Nu trotsar vi istället årstidernas klimatsvängningar och betraktar staden och dess fria miljöer som vårt gemensamma gym året runt.

Crossfit – Dina flöden i sociala medier svämmar förmodligen redan över av frälsta crossfitutövare. Om du mot förmodan missat denna trendfluga så är crossfit träningsformen som varvar styrke- och konditionsövningar. Leta upp närmaste gräsplätt och gör armhävningar, pull-ups, knäböj, burpees och ryggövningar. När core och bål har fått sig en omgång fortsätter passet genom intervallöp i närmaste backe. Röd tråd – alltid varierande, alltid högintensivt.

Militärträning – Behöver du en extra spark i baken för att lyfta den från soffan? Åk på b...


  • Leverans inom 2-5 arbetsdagar
  • Inom sverige
  • Fri frakt och fria returer!
  • På alla ordrar
  • Säkra betalningsalternativ
  • På alla dina köp