Om Wendt

WENDT Clothing är träningskläder för dig som inte kompromissar med passform, design och kvalitet. WENDT Clothing’s premiärkollektion har tagits fram av Rikard Wendt, som en avspegling av sina år inom träningsbranschen.

Genom erfarenhet har Rikard lärt känna vad den moderna, aktiva människan vill ha på sig i samband med träning. Resultatet av detta är en prisvärd och stilsäker kollektion som utstrålar attityd där den tidlösa designen genomsyras av råa detaljer genom hela kollektionen. Slutresultatet är alltså dressade träningskläder som andas självsäkerhet.

WENDT Clothing är ett Uppsalabaserat företag som startades år 2015 av Rikard Wendt. Genom många studieresor, mässor, möten och besök på ett 10-tal fabriker runt om i världen hamnade produktionen tillslut hos en fabrik i Baltikum och tre i Asien. Eftersom fabrikerna har sina expertområden kunde vi nyttja varje fabriks specialkompetenser. Rikard som även designat kläderna, med expertipts från proffs inom området har varit extremt noga med detaljer, passform och material. Samtliga plagg som nu finns ute har justerats och ändrats många gånger för att just få fram det perfekta plagget. Rikard lever efter devisen “kvalitet tar tid” och kan med stolthet stå bakom varje plagg i kollektionen.

Förutom att trivas i snygga och funktionella träningskläder, kan du även ta del av tips i vår blogg gällande både träning och mode för att inspireras till en hälsosam, aktiv och trendig livsstil.

Det som skiljer WENDT Clothing från övriga klädmärken är att vi, utöver intresset för mode, även fokuserar på mycket aktiviteter och event. Vi kommer anordna event på olika friskvårdsanläggningar runt om i norden där du, förutom att kunna ta del av våra kläder, även kommer ges möjlighet att vara med på våra grymt inspirerande träningspass. Tanken är att dessa aktiviteter ska inspirera till en livsstil som ger en egoboost där du ska känna dig snygg och bekväm både på utsidan och insidan.

Kom ihåg att vara stolt över dina prestationer och glöm inte bort att fira dina segrar och belöna dig med något gott då och då.

Vi hoppas inspirera dig till att följa med oss på denna resa!

 

  • Leverans inom 2-5 arbetsdagar
  • Inom sverige
  • Fri frakt och fria returer!
  • På alla ordrar
  • Säkra betalningsalternativ
  • På alla dina köp