• MED STADEN SOM GYM

  Känns formen tung när höstens mörker är här? Du är långt ifrån ensam. Att trängas och göra statiska övningar i svettosande gymlokaler är numera något som många aktivt väljer bort. Nu trotsar vi istället årstidernas klimatsvängningar och betraktar staden och dess fria miljöer som vårt gemensamma gym året runt.

  Crossfit – Dina flöden i sociala medier svämmar förmodligen redan över av frälsta crossfitutövare. Om du mot förmodan missat denna trendfluga så är crossfit träningsformen som varvar styrke- och konditionsövningar. Leta upp närmaste gräsplätt och gör armhävningar, pull-ups, knäböj, burpees och ryggövningar. När core och bål har fått sig en omgång fortsätter passet genom intervallöp i närmaste backe. Röd tråd – alltid varierande, alltid högintensivt.

  Militärträning – Behöver du en extra spark i baken för att lyfta den från soffan? Åk på boot camp ett par dagar i veckan. Inspirerade av övningar från armé och marin är detta i likhet med crossfit väldigt allsidig träning. Bara fantasin och omgivningen sätter gränserna. Tillsammans med din låtsaspluton använder ni naturen och varandra som träningsredskap.

  Utegym – Trött på att nöta i samma gamla uttjatade gym? Tänk utanför inhägnaden och börja se hela stadsmiljön som ett oändligt stort gym! Är det i första hand träning med kroppsvikt som du vill åt är utegym eller parkourparker idealiskt. Genom hopp och innovativa övningar utvecklar du en atletisk träningsstil där du inte är beroende av specifika träningsredskap.

  Wendt Clothing premiärkollektion togs fram för att möta just detta – den moderna svenskens nya träningsvanor. En uppsättning dressade träningskläder som andas kvalité, gjorda i slitstarka material för att tackla alla väderförhållanden. Utan att för den delen kompromissa med design och perfekt passform.

  Läs mer om kollektionen och förvänta dig fler träningstips från oss framöver.